Uw technieken, onze zorg
Alarminstallatie

DETECTIE


Het belangrijkste doel van een alarm is het voorkomen en tijdig detecteren van een eventuele inbraak. Daarom hebben we verschillende detectietechnologieën om snel en effectief te reageren.


  • Bewegingsmelders (volumetrisch)
  • Magnetische detectoren voor het openen van deuren en ramen
  • Glasbreukmelders
  • Buiten perimeter detectoren


Het detectiesysteem gaat vergezeld van hoorbare alarmen door middel van sirenes zowel binnen als buiten.

DOORMELDING


Wij verzorgen hoe dan ook, dat de doormelding gegarandeerd is met de nodige producten om dit waar te maken afhankelijk van uw provider.

Met het IP-gebaseerd systeem krijgt u een pushnotificatie en kunnen wij ook zorgen van opvolging van uw alarmsyteem 24/7


Wat zeker zo belangrijk is als de detectie, is de doormelding. Wij verplichten niemand zich aan te melden bij een meldkamer. Maar in bepaalde situaties is dit toch aangewezen. Wij helpen je hiermee en verwijzen je door met onze partner meldkamer.

ONZE MERKEN


We werken uitsluitend met centrales van het merk Satel.

Met het voordeel dat we de volledige kennis hebben van het systeem.

Voor de residentiële markt vooral met Versa vanwege het gebruiksgemak. Dit is zeer makkelijk te bedienen en voldoet aan de meeste eisen van de klant.

Indien meer integratie van andere technieken vereist is, werken we met Integra die we ook gebruiken voor hoog-risico projecten.


Voor de detectoren werken we zowel met Satel Slim-line dectectoren als ook de Bosch Blue line


GEBRUIKSVRIENDELIJK EN ESTHETISCH


 


Op de eerste plaats staat het gebruiksgemak van uw alarminstallatie.

Wij werken uitstluitend met gebruiksvriendelijke systemen die makkelijk te bedienden zijn. Zowel klavieren met toetsen (met of zonder klep) of touchscreens en app compatibel.

Op de tweede plaats mag het ook mooi zijn. We hebben klavieren in verscheidene vormen en kleuren. Voor ieder persoon en interieur wat wils. 

Wij helpen je graag verder