Uw technieken, onze zorg
Beveiliging

AlarminstallatieWij plaatsen alarmsystemen voor particulieren en bedrijven. Wij installeren de alarmen volgens het vereiste beveiligingsniveau en met mogelijkheid tot aansluiting op een meldkamer.

Bij LMS beveiliging doen we de conseptie, de installatie en het onderhoud. Alles onder 1 dak.

 

Wij zijn een bedrijf dat is goedgekeurd door het ministerie binnenlandse zaken met nummer BE0739.724.374


Camerabewaking


Camerabewaking maakt de visualisatie en bewaking van elke ruimte mogelijk, live en via video-opnames. Deze technologie biedt de mogelijkheid om te allen tijde te controleren wat er rondom uw huis of bedrijf gebeurt via een mobiel apparaat of een computer.

 

Wij zijn een bedrijf dat is goedgekeurd door het ministerie binnenlandse zaken met nummer BE0739.724.374


ToegangscontroleDe automatische toegangscontrolesystemen zijn handig voor het beheer van in-/uitgangen, controle van personen en/of voertuigen en tijdcontrole (voor het beheer van werkdagen). Geavanceerde technologie voor bedrijven, woningen of garages die een grondige controle nodig hebben. We installeren het volledige systeem inclusief identiteitslezers, toegangs- en aanwezigheidssoftware.


BrandbeveiligingDirect optreden bij brand minimaliseert mogelijke schade. Daarom installeren wij complete brandbeveiligingssystemen, inclusief een efficiënt branddetectiesysteem, alarmering, beheer en ontruiming.

.


Wij helpen je graag verder